Det är lätt att som företagare att fokusera på reklam, pr och hur du ska förbättra dina produkter och tjänster. Men det är viktigt att även tänka igenom dina försäkringar om olyckan är framme. Det smartaste sättet är genom att använda en jämförelsetjänst, så sparar du både tid och pengar.

Hitta din försäkring med en smart jämförelsetjänst

Som företagare finns det mycket att tänka på. Att driva företag kräver tid, engagemang och mycket kunskap. Du ska behålla dina gamla kunder och gärna få nya. Sedan är det viktigt att alltid hålla sig á jour med branschen och ha produkter och tjänster som är på topp. Då känns det jobbigt att sätta sig ner vid skrivbordet och hålla på med försäkringar. Bästa företagsförsäkringen till bilen, byggnaderna och för personalen. Det kan även vara så att du som företagare inte orkar sätta dig ner med dina egna försäkringar. Du betalar alldeles för mycket för hemförsäkringen och hundens försäkring. Därför är det smart att både som företagare och privatperson använda en jämförelsetjänst. Istället för att du går in på alla hemsidor och letar bra avtal, så gör jämförelsetjänsten det åt dig. Snabbt och effektivt. Den bästa jämförelsetjänsten inom försäkringar är Insplanet. Då får du hjälp att hitta bästa försäkringen till bilen, företaget, hemmet och allt vad du har. Glöm inte inkomstförsäkringen. Gå in på Insplanet och hitta den bästa försäkringen för både företaget och privatlivet. Du hittar också tips och råd på allt från huruvida du bör försäkra din mobil och hur du tar hand om din båt.

Reklam och PR

När du har hittat alla försäkringar som du behöver kan du i lugn och ro fokusera på reklam och PR för att ditt företag ska växa. Ur en marknadsföringssynvinkel är det faktiskt klokt att ha bra försäkringar. Dels kommer du klara dig bättre när något händer. En byggnad brinner, företagsbilen är med i en krock eller det händer något med en anställd. Du är försäkrad och kan reparera skadan som skett. Händer det något stort så kommer många veta vad som hänt. Om du som företagare eller privatperson faktiskt inte kan hantera den ekonomiska situation som uppstår, så kommer det att vara dålig reklam och PR för ditt företag. Man kan säga att försäkringar både hjälper dig ekonomiskt, men är också en bra hjälp för att bibehålla ett gott rykte. Du klarar problematiska situationer och är en person som andra kan lita på.